Skal dit firma have oprettet en kantineordning? Der er en række muligheder for at finde en god kantineordning i København, men hvordan finder du den helt rigtige for dit firma og dine medarbejdere? Fordelen ved en kantineordning er, at det giver dine medarbejdere nem adgang til sunde måltider i løbet af arbejdsdagen. Det øger arbejdsglæden og produktiviteten, men det kræver også, at du vælger en effektiv kantineordning hvor kvaliteten er i top.

Kantineordning med fokus på råvarer

En tommelfingerregel, der kan være nyttig, når du skal finde en kantineordning til dit firma, er at vælge en catering virksomhed med fokus på gode råvarer. Alt efter størrelsen på din virksomhed og antal medarbejdere kan et større udvalg af menuer også være en stor fordel, for det betyder, at der vil være noget for enhver smag. Det bedste, du kan gøre, er dog at undersøge, hvor meget fokus der er på økologi, sæson-betonede råvarer og ikke mindst på en god balance mellem grøntsager, kød/fisk og kulhydrater som kartofler, ris, brød og lignende. Det gælder om at få en kantineordning, hvor der er en reel madplan med fokus på næringsrige råvarer og en ernæringsmæssig sund fordeling af de forskellige fødevaregrupper.

Bæredygtighed og ansvar

Hvis din virksomhed ønsker at tage et socialt og miljømæssigt ansvar i forbindelse med at oprette en kantineordning, så vælg en ansvarlig og miljøbevidst kantineudbyder. Bæredygtighed er blevet et buzzword, men hvorfor ikke sikre, at din kantineordning ikke gør sig skyldig i madspild? De fleste medarbejdere ønsker ikke blot sund kost, men også mad baseret på økologisk og bæredygtigt landbrug og råvarer. Hvis du vil profilere din virksomhed som en arbejdsplads med fokus på sundhed og etik, så vælg din udbyder af kantineordning med omhu.

Det skal du se efter

Måske kan det virke uoverskueligt at vælge en udbyder til din virksomheds kantineordning efter de nævnte parametre, men faktisk er det ret simpelt. Undersøg om de udbydere, du er interesseret i, benytter certificerede økologiske produkter. Spørg om de køber deres råvarer lokalt og hvorvidt de tilrettelægger deres kantine menuer efter de skiftende årstider. Hvor meget fylder omtanke for miljøet i tilrettelæggelsen af deres madplaner? Gør de noget for at justere antallet af retter i menuen ud fra hvad medarbejderne reelt spiser, så de mindsker risikoen for madspild? Alt dette er spørgsmål, som du nemt kan stille, så snart du har fundet egnede udbydere til firmaets kantineordning.

MADVÆRK ApS

H A Clausens Vej 17

2820 Gentofte

53893200

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *