En rulleport er en port, der kan rulles op og ned – det ligger måske lidt i ordet. Men hvorfor skal man vælge en rulleport, frem for en almindelig dør eller anden form for port?

Der kan være flere årsager til at vælge en rulleport, hvor en af disse er, at denne løsning giver utrolig stor pladsbesparelse. Hvis man for eksempel ejer et bageri, en restaurant eller en anden virksomhed, hvor man skal opbevare fødevarer eller andre ting på køl, kan man her vælge at investere i en rulleport, der er lavet til lige præcis dette formål, og på denne måde spare en masse plads i forhold til en almindelig dør.

Ligeså hvis man skal opbevare noget i varme omgivelser, kan man også få en rulleport, der kan holde på denne temperatur.

Hvis man finder den rette forhandler og producent af disse smarte og pladsbesparende rulleporte, får man dem specialdesignede, så de har lige præcis de mål, der passer til virksomhedens omgivelser.

Hvordan finder jeg den rette leverandør?

Det er i dag vigtigt, at vi tænker på miljøet og mindsker CO2-udslippet, så meget vi overhovedet kan. Det er specielt noget, virksomheder bør tage med sig i overvejelserne, da det er dem, der har den bedste mulighed for at påvirke belastningen af miljøet.

Så når man skal finde den helt rigtige leverandør og dørproducent af sin nye rulleport, skal man sørge for at finde én, der kan garantere et miljøvenligt produkt.

En rulleport er elektronisk, og man skal derfor bruge strøm til at køre den op og ned. Ved at finde en producent, der kan producere en miljøvenlig rulleport, får man et produkt, der er energibesparende, hvilket gavner miljøet, men på sigt også pengepungen, da det medfører besparelser på elregningen.

Sørg også for at finde en leverandør, der står inde for deres produkter, og som har testet dem, før de går på markedet. Det er også vigtigt at finde en, der kan garantere en ordentlig service, så hvis der skulle opstå problemer – måske hvis rulleporten skulle gå i stykker eller noget helt andet, så leverandøren kan hjælpe med at fikse problemet igen.

Er man i tvivl om, præcis hvilken form for rulleport man skal have eller har behov for, kan man altid forhøre sig hos en autoriseret og kompetent forhandler, som kan vejlede og guide til, hvilken løsning der passer dine behov bedst.

DAN-doors A/S

Industrivej 19

8660 Skanderborg

87938700