Find lækre spisesteder på Bornholm  

Bornholm, eller solskinsøen om man vil, er mange danskeres paradis. De naturskønne områder med vand til alle sider, klipper og sandstrande er noget, danskerne er vilde med. Lige meget hvordan man vender og drejer det, er Bornholm bare lidt mere eksotisk end resten af Danmark.  

 

Spis godt

Vi ved at god mad, for mange, er en del af rejseoplevelsen, når man holder ferie. Men på samme tid kan det også blive lidt af et projekt at skulle tage stilling til, hvor man skal spise, og hvad man skal spise. Hos os har vi forsøgt at gøre det nemt for dig, og vi har samlet spisestederne på Bornholm, så du kan vælge og vrage og læse om de steder, der kunne have interesse for dig  

 

Find den bedste sild 

Man kan næsten ikke besøge Bornholm uden at smage på deres sagnomspundne sild. Men hvor finder man den bedste og hvilken restaurant ligger bedst placeret i forhold til de ting, du ønsker at lave? Der kan være mange ting, der skal tages højde for, og det kan derfor være en lettelse for mange at lave research.

 

Oplev naturen

Bornholm er naturelskerens paradis. Øen byder på alt, hvad man ønsker sig, og i en sammensætning, man ikke ser mange andre steder. Tag vandreskoene på eller hop op på cyklen og tag dig rundt i det prydende landskab og nyd en frokost eller en god middag, når benene skal have en pause.