Seværdighederne omkring Melsted Badehotel

Lokalområdet i Melsted omkring det charmerende Melsted Badehotel har meget at byde på, både af kultur, natur og madoplevelser. Kort derfra ligger Gudhjem, som udover smørrebrødet også tilbyder en hyggelig tur gennem byens gader og langs havnen. Området har den skønneste natur, hvor alle kan nyde en tur gennem skov eller langs stranden for at strække benene og samle appetit til at smage på alt, hvad restauranterne på Bornholm har at byde på.

 

Smag på Bornholm på Restaurant Melsted Badehotel

I nordiske og lyse lokaler lige ned til vandkanten eller på hotellets terrasse, kan du nyde sæsonens råvarer, når du besøger Restaurant Melsted Badehotel. Restauranten er en fusion af det franske og det nordiske køkken, hvor særligt skaldyr spiller en stor rolle på menukortet. Her bliver der kælet for ingredienserne, så de kan skabe mest nydelse og innovation for smagsløgene.

Særligt frokostmenuen er inspireret af Bornholmske klassikere som smørrebrød og andre lokale delikatesser, mens aftenmenuen dagligt skifter og byder på lækre, overdådige menuer af de bedste råvarer fra Danmark og Europa.
Stemningen på den Bornholmske restaurant er hyggelig og intim, så man kan nyde lækker mad, god vin og godt selskab i en samlet pakke af god service og skønne omgivelser.

 

Hold dit selskab på Restaurant Melsted Badehotel

Skal du holde bryllup, barnedåb, fødselsdag, mindesamvær, guldbryllup eller andet for mange mennesker, tilbyder restauranten på Bornholm at stå for alt til dit selskab, så du kan få den helt perfekte dag. Som lokation tilbydes menu, service, borddækning og eventuelt værelser til overnattende gæster, som har brug for en seng efter en god fest.
Der er plads til alle anledninger, store som små. De naturskønne omgivelser er en fantastisk lokation, uanset anledningen og personalet på hotellet går langt, for at dine ønsker til dagen kan gå i opfyldelse. Restauranten på Bornholm tilbyder at skræddersy arrangementet efter dine ønsker og idéer, så din store dag bliver præcis, som du vil have den.