Tæt ved Vejle finder man det hyggelige og unikke Grejsdalens Hotel. Grejsdalens Hotel er på mange måder et besøg værd for dig, som har lyst til en hyggelig stund i unikke rammer eller bare ønsker noget lækker og kærlighedsskabt mad.

 

Få lækker mad der er blevet kredset om

Er du eksempelvis på busstur i Vejle omegn, og sulten melder sig, er der mange gode grunde til at køre ind forbi Grejsdalens Hotel. Grejsdalens Hotel har nemlig et helt specielt tilbud til busselskaber og andre større grupper på udflugter. Hvis I er et selskab på minimum 25 personer, kan I skræddersy en tre-retters middag, få en kroplatte, krobuffet eller et kaffebord til formidable priser. Retterne er skabt ud fra det danske køkkens kulinariske principper, og giver derfor stemningen af en hyggelig og klassisk dansk oplevelse. Hertil spiser chaufføren og eventuelle guide gratis.

 

Hotellets unikke historie

Grejsdalens Hotel blev opført i 1879. Opførslen skete næsten ”på ruinerne af en smugkro”, som blev lukket af politiet. Det blev opført i nyklassicistisk stil og fungerede som hotel, selskabslokaler og krostue frem til 1933 – hvor hoteldriften blev indstillet. På trods af adskillige renoveringer vidner Grejsdalens Hotel stadig om sin specielle og unikke historie. Hotellet ligger i smukke omgivelser, hvorfor du også kan gå på nogle hyggelige ture i den dejlige omkringliggende natur.

 

Kontakt Grejsdalens Hotel

Som allerede nævnt ligger Grejsdalen tæt ved Vejle, hvorfor det er et naturligt udflugtsmål for vejlensere. Samtidig er det oplagt at svinge forbi, hvis du eller et større selskab kører tæt ved Vejle, og skal have stillet en sult, eller blot have en velfortjent pause med kaffe og kage. Du finder hotellet på Grejsdalsvej 384 i 7100 Vejle. Hertil kan du kontakte dem i forkøbet på 75 85 30 04 eller via mail admin@grejsdalenshotel.dk.