Mad til enhver smag

På Restaurant Lilleheden, der er beliggende i Hirtshals, vil du opleve en fiskerestaurant fyldt med gode og friske lokale råvarer. Med Vesterhavet som nabo er der ikke langt til lækre råvarer og ikke langt mellem hav og bord, så der er absolut friskhedsgaranti på fisken, der serveres i restauranten. Dette er bare et par af grundene til, hvorfor Lilleheden er byens bedste fiskerestaurant beliggende i Hirtshals i det blæsende Nordjylland.

Hos Lilleheden finder du lækker mad til enhver smag. Med restaurantens store udvalg er der både noget for unge og gamle, og der er mad til både hverdag og festlige anledninger. Du kan besøge restauranten til både smørrebrød til frokost, varme retter til aftensmad og festlige menuer til selskaber. Her laves der altid lækker mad med friske råvarer

 

Stort udvalg af klassisk smørrebrød

På Restaurant Lilleheden finder du et stort udvalg af klassisk tilberedte retter, herunder et stort udvalg af klassisk smørrebrød med hjemmesyltede sild, hjemmelavet snaps og mange andre lækre sager. Helt perfekt til et frokostbesøg efter en dag ved vandet.

Lilleheden er på grund af sin fantastiske beliggenhed nær Vesterhavet unik og tilbyder gode priser på de lækre friskfangede fiskeretter og smørrebrød. Oplev et udsøgt og frisk udvalg af smørrebrød i charmerende omgivelser, og få rigtigt oplevet de skønne sider af Danmark.

 

Støt lokalt

Mindre restauranter og spisesteder i flækkerne rundt omkring i landet har ofte brug for lokal støtte til at kunne holde sig i gang. Gør brug af de lokale perler og se, hvilke fantastiske ting, de har at byde på.

Lilleheden er skønt beliggende i flotte omgivelser og byder sine gæster på traditionel og moderne dansk mad. Med Lillehedens priser er det også overskueligt at tage på restaurantbesøg til en simpel frokost med lækkert smørrebrød. Sving derfor forbi Lilleheden og få en lækker frokost i skønne omgivelser

Ønsker du at vide mere om oplevelsen i at besøge Lillheden, kan du læse mere om restauranten og dens udsøgte smørrebrød på de mange gode anmeldelser på Google og Tripadvisor.