Hvorfor vælge mad ud af huset?

Mad ud af huset er en genial opfindelse. Det er ikke altid, at du kommer hjem fra en lang arbejdsdag og har det store overblik eller energiniveau til at kokkerere noget lækkert mad sammen. Her kan mad ud af huset redde dagen. Det er nemt, hurtigt og af god kvalitet ‒ så kan du nyde godt mad, mens du slapper af en aften. Men mad ud af huset er en ligeså god mulighed at have, hvis du skal have gæster på besøg. Sådan kan du bruge mere tid på dine gæster, mens I alle nyder god mad, som leveres friskt til døren.

 

Hvad er restaurant Rod?

Restaurant Rod er din lokale restaurant, der ligger i hjertet af Viborg. Her kan du få lækker mad året rundt, hvor retterne baseret på sæsonernes råvarer ‒ der er altså altid noget nyt og spændende på menuen afhængigt af måneden og sæsonen. Det har den store fordel, at råvarerne altid bliver brugt, når de smager allerbedst. På Rod kan du få lækker vin, god mad og deltage i hyggelige månedlige temaftener, hvor din smagsløg udfordres.

 

Mad ud af huset i Viborg

Restaurant Rod tilbyder også mad ud af huset i Viborg. De er klar til at kokkerere den helt rette menu til ethvert arrangement. Om det altså er en julefrokost, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller noget helt andet, så er de klar til at levere den perfekte menu, der udformes i dialog med arrangørerne. Det er lige meget om det er mad til 10 personer eller hele 1.000 personer ‒ din lokale restaurant i Viborg er klar til at levere mad ud af huset når som helst!