Spis lækker vegansk mad

Vegansk mad er en ting, der er vokset stødt i de seneste år i takt med de miljømæssige udfordringer, vi står over for. Det er en ting, vi ikke kendte ret meget til for 10 år siden, men i dag er det i langt højere grad blevet normaliseret, og en stor del af vores samfund vælger at spise vegansk. Udviklingen ses også blandt landets restauranter, hvor flere og flere serverer vegansk mad. Nogle restauranter vælger også at være helt vegetariske eller helt veganske. Hos Rizraz i København, kan du smage en vegansk buffet med mange lækre veganske retter.

 

Veganske retter fra middelhavsområdet

Middelhavsområdet er mekka for vegansk mad. Der kan du finde fantastiske friske råvarer og urter på alle årstider. Retter med råvarer fra det område har bare en helt særlig smag og en helt særlig friskhed over sig. Hos Rizraz tilbyder de en stor vegansk buffet med lækre veganske retter fra middelhavsområdet.

 

Smag sæsonens udvalg

På buffeten hos Rizraz søger de altid for, at deres udvalgte retter matcher årstidens råvarer. Buffeten varierer derfor også hele tiden, og den lader sig udspringe af de tilgængelige råvarer. Du kan derfor være sikker på, at der altid vil være noget nyt på buffeten, når du kommer, og at alt er friskt.

 

Veganske og vegetariske retter

Er du ikke veganer, men kunne du tænke dig at prøve at spise vegansk, -eller er du vegetar, kan du også finde vegetariske retter. Buffeten rummer noget for enhver smag, og selvom du måske ikke spiser vegansk til dagligt, skal du ikke være bange for, at der ikke er noget, du kan lide. Alle retter er spændende, og restauranten er også værd at aflægge et besøg, hvis du ønsker at tage inspiration med dig hjem til nye middagsretter.