Der er få ting, som skriger sommerhygge, lige så meget som at smide et godt stykke kød på den osende grill. Danskerne er vilde med grillmad – og med god grund. Et godt stykke kød på grillen er nemlig ikke kun hyggeligt, men også en lækker oplevelse for smagsløgene. Skal man måske have gæster på besøg, er det ligeledes lækkert at kunne invitere dem ud i haven eller på terrassen, mens grillen er ved at tilberede det lækre kød. I denne forbindelse er det afgørende, at kødet du spiser og serverer for gæsterne er af god kvalitet, hvorfor det kan være optimalt at købe kødet hos en slagter. Hos Vestergades Slagter i Vinderup kan du være sikker på at få kvalitetskød og god service.

 

Sådan steger du den perfekte bøf

Uanset om maden er til dig selv eller til andre, er der ikke noget værre end at stege bøffen så dårligt, at du næsten ikke kan genkende kødets exceptionelle kvalitet. Der er imidlertid nogle tips til stegningen af den perfekte bøf:

  • Tag bøffen ud af køleskabet en times tid før tilberedning
  • Varm grillen eller panden godt op
  • Salt bøffen med flagesalt på begge sider
  • Når panden eller grillen er varm, smides bøffen på, så der dannes en lækker stegeskorpe
  • Efter tre minutter vendes bøffen og steges på den anden side
  • Tilsæt en god klat smør, krydderurter og hvidløg
  • Når bøffen har fået den ønskede tid tages den af panden og lægges på en rist
  • Bøffen skal optimalt set have en temperatur på cirka 52 grader
  • Lad bøffen hvile i cirka 5 minutter
  • Kværn frisk peber på begge sider
  • Server!

 

5 gode grunde til at handle kød hos din slagter til din restaurant

Der er mange gode grunde til at de fleste restauranter vælger at købe sit kød fra en slagter. Hos Vestergades Slagter i Vinderup kan du få ekspertise og gode råd til kødet og tilberedningen heraf. Du kan desuden få lige præcis den udskæring du ønsker, samt købe kødet i store partier. Derudover kan du få slagtet dit eget kvæg, dine egne grise eller lignende dyr.