Når frokosten skal være nem

Med mindre du rent faktisk arbejder med at klargøre mad på arbejdet, vil du nok næppe bruge tid på at skære brød ud og blande salater, når opgaverne på skrivebordet hober sig op imens. Derfor burde du overveje at hyre en leverandør til at bringe dig og kollegerne frokost, så I kan koncentrere jer om arbejdet. Mange firmaer har allerede implementeret firmafrokost i deres dagligdag, og ud over at det giver dig meget mere tid på hænderne, sparer det også en penge! Det kan nemlig være dyrt at betale en fra sit eget firma til at klare firmafrokosten. Leverandører kan i dag lave rigtig god mad til billige penge.

Frokostordning på arbejdet

Har man en travl hverdag, vil man gerne have en lækker frokost, der giver selvforkælelse og kvalitet til ens hverdag, og som giver en energi til at arbejde videre efter frokost. En god firmafrokost kan virkelig gøre hverdagen mere spændende, og i dag findes firmafrokosten i utallige skikkelser og med næsten lige de ingredienser, du ønsker. Det er en meget bedre løsning end dyre middelmådige firmafrokoster eller en halvhjertet madpakke hjemmefra med lunken leverpostej og en slatten gulerod.

Ligger din virksomhed i København eller omegn, kan Kejserindens Gryder tilbyde et stort og alsidigt frokostbord, når I skal have firmafrokost. Der er sat fokus på store smagsoplevelser lavet på kvalitetsfyldte råvarer. De kan blandt andet levere diverse sandwiches, klassiske frokostmenuer, en slankeplatte, vegetarmad og diverse drikke.

De er tilmed fleksible, hvis firmafrokosten en dag skal indtages i nye rammer, eller hvis en medarbejder har specielle madønsker. Kejserindens Gryder er derudover også behjælpelige under juletiden.

Julefrokosten klares også

Skal firmafrokosten tages til det næste niveau med årets julefrokost, kan det også klares. Kejserindens Gryder har en julefrokostmenu, der inkluderer al den mad, der hører december til. Den traditionelle julefrokost består af klassikere som marineret sild, flæskesteg og ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce. Skal firmajulefrokosten gøres til noget helt særligt, findes der spændende tilkøb som hjemmelavede stege sild, Confit de Canard og hjemmelavet lun leverpostej.
Virksomheden byder også på en lækker vegetarisk julefrokostbuffet til de, der vil styre uden om kødet i den søde juletid.