En restaurant med værdier

Langs Frederikshavns gågade finder du Gratværk, som er en lækker lokal restaurant, der byder på unikke kulinariske oplevelser. Her træder du en i en restaurant, der går på fronten med dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed. Her er der fokus på lokale råvarer, der leveres på en mere bæredygtig og grøn tilgang. At få mad på Gratværk er en hjemlig oplevelse, hvor maden oser af smag og luksus. Her ved du at maden er tilberedt med ren passion, og at retterne kun serveres med den respekt, som de fortjener.

 

Mad til selskaber

Om det er en fødselsdag, barnedåb, et bryllup, konfirmation eller andet, så har Gratværk stemningslokaler til enhver festlig anledning. Her er hyggeligt og stemningsfuldt, hvor du kan nyde selskabet med dine gæster, familie og venner, mens restauranten står for opvartningen. Og maden til selskabet bestemmer i selvfølgelig selv – her får I mulighed for at udarbejde jeres helt egen menu i samarbejde med os. Hos Gratværk er vi glade for at vi kreative og at eksperimentere – lige meget hvad jeres ønske jer, så skal vi nok få det sammensat. I er også altid velkomne til at nyde maden fra vores egne menuer. Skal maden leveres ud af huset til en større fest, så klarer vi også det!

 

Kom forbi Gratværk i Frederikshavn

Skal du opleve et spisested i Frederikshavn, så er Gratværk det rette valg. Her kan du spise i hyggelige og hjemlige omgivelser med lækker mad tilberedt med lokale og friske råvarer. Her er der fokus på økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd, så du kan nyde maden med god samvittighed. Vi har også en takeaway menu, så hvis du en aften kommer sent hjem fra arbejdet, og har ikke overskuddet til at kokkerere det helt store måltid, så klarer vi jobbet for dig. Det er nemt og hurtigt – og så får du serveret lækker mad med garanti.