Hvis din kost kun består af det danske køkken, kan det være, at det er på tide, du prøver noget nyt – det kan du også uden at bevæge dig over landegrænsen. På Nørrebro finder du WokAmok, som sørger for en autentisk introduktion til thaimad. Her kommer du til at opleve en smag af de mange smagsnuancer fra det thailandske gadekøkken, så du både får en fornemmelse af det søde, det salte, det sure, det stærke og umami – alt sammen i én mundfuld.

 

Få nok wok til du siger stop

Selvom mange af de asiatiske køkkener serverer portioner, som ikke er for store, er der rig mulighed for at prøve lidt af hvert hos WokAmok. Du kan bl.a. få deres variation af klassikerne:

  • Pad Thai
  • Panang Curry
  • Yum Woon Sen
  • Pad Ka Pow
  • Diverse wokretter
  • Stegte nudler

Udover de traditionelle retter gør restauranten også en dyd ud af at lave wokretter efter kundernes særegne præferencer. Du kan derfor få lov til at sammensætte din helt egen ret: Udover fra thailandske basisretter kan du selv bestille de ingredienser, som du godt kunne tænke dig. Du får derfor mulighed for at bevæge dig uden for de velkendte rammer for Thaimad. Du kan få en bid af de mange traditioner og tilberedninger. Er du velkendt inden for deres madkultur, vil du opleve helt nye sider af deres køkken. Oplev autentisk thaimad på Nørrebro.

 

Hjælp den lokale thaimad

I København er de velkendte for deres mangfoldige gastronomiske scene, hvor fine restauranter ligger klos op ad seriøse shawarma-barer. Dog er det vigtigt, al restaurationen får en indtjening for at opretholde det store udvalg. Derfor kan det være en fordel også at lægge penge hos spisesteder, der tilbyder noget alternativt – heriblandt thai-mad. Hvis du gerne vil have muligheden for at prøve noget andet end den velkendte mad i dit nabolag, kan en bestilling på thaimad fra WokAmok bidrage til en bedre forståelse af mad og et mere farverigt, lokalt madmarked.