Smukke rammer for en god middag ude

Er du en af dem, der har nået at vænne sig helt af med at spise ude pga. Corona eller står du på den helt modsatte fløj og hungrer efter gastronomiske oplevelser uden for hjemmets fire vægge? Danmark er beriget med mange fine, mindre byer, der har masser at byde på. F.eks. er der flere muligheder for restauranter i Ebeltoft Havn, hvor du samtidig kan nye de smukke omgivelser.

 

Tag på restaurant ved havnen i Ebeltoft

Få god mad og fantastiske omgivelser ved at tage et smut til havnen i Ebeltoft. Her er der rig mulighed for både hygge, shopping og udeliv. Ebeltoft centrum er kendt for den unikke og hyggelige stemning, og også havnen i byen er et besøg værd. Tag afsted og bestil et velsmagende måltid på en restaurant med maritime associationer. Nyd din mad med udsigten over havnen. De fine skibe og lystbåde står skarpt i det blå vand – en smuk kontrast til de hyggelige, farverige huse og gader i byen.

 

Grib dagen – spis ude på en restaurant

Corona-virussen har i lang tid fået lov til at diktere den daglige dag og mulighederne for at samles med venner og familie. Uforudsigeligheden er kun forsigtigt gemt væk og ligger hele tiden og lurer – grib dagen og tag dine venner eller familie med Ebeltoft og nyd en mindeværdig dag med lækker mad. Er du f.eks. til laks, syrlig æblesalat eller en luksuriøs tapas? Karens Brasserie i Ebeltoft Havn har det hele – også superbrugeren og unghane med garniture. Her kan du være sikker på en god, kulinarisk oplevelse – perfekt til at nyde med venner og familie.