Spis i naturskønne Sønderjylland

Har du lyst til at udforske noget mere af Danmarks smukke natur og kultur? Så bør du bestemt overveje at tage en tur til Sønderjylland. Sønderjylland er for mange en skjult perle, som byder på meget mere end mange danskere måske ved. Nogle af de mange oplevelser Sønderjylland byder på er:

  • Ribe, Danmarks ældste by
  • Smuk natur med unikke og udfordrende vandreture
  • Sort sol, hvis årstiden er korrekt
  • Vadehavet
  • Gamle og interessante historier, som blandt andet kan opleves ved Dybbøl Mølle
  • Restauranter med appetitlige og traditionstro kulinariske oplevelser

Besøger man Sønderjylland, er der hermed noget for enhver smag, hvorfor det kan vise sig at være den get-away, du aldrig vidste, at du drømte om.

 

Et unikt get-away til familieudflugten såvel som et romantisk weekendophold

De mange forskellige aktiviteter i Sønderjylland betyder også, at Sønderjylland egner sig til en række forskellige formål. Er du på udkig efter den ultimative destination til familieudflugten, et romantisk weekendophold, en historisk opdagelsesrejse eller en aktiv ferie med nogle venner byder Sønderjylland på gode muligheder.

 

Få en kulinarisk oplevelse på Sønderjyllands restauranter, som du sent vil glemme

Som nævnt byder Sønderjylland også på kulinariske oplevelser, som ikke blot vil fryde maven, men også ganen. Der findes nemlig et væld af spændende og gode restauranter i Sønderjylland.   Uanset om appetitten tørster efter traditionsrig dansk mad, 3-retters gourmetmad, klassisk cafémad eller noget helt fjerde, så kan du få det her. Og hvilken bedre måde at slutte en lang, begivenhedsrig og måske aktiv dag af med, end at sætte sig ind på en restaurant og få et godt måltid serveret? Med afsæt i det danske køkken og med et strejf af sydeuropæisk gastronomi byder stemningsfulde og hyggelige Hotel Baltic på Als sine gæster på den lækreste mad i deres restaurant.