Hvis du og dine venner har lyst til at pifte jeres aften op med lidt forskellige smagsvarianter og god vin, så er tapas-restauranter et hit.

 

Hvad er tapas?

Tapas er en spansk klassiker, som de fleste kender til. Hvis ikke du er bekendt med konceptet, så har du helt sikkert hørt navnet før. Navnet kommer fra det spanske udsagnsord ”tapar”, som betyder ”at dække til”. Når du bestiller en tapasanretning, vil bordet netop også være dækket til. Tapas består nemlig af en lang række små retter med lækkert brød og pålæg.

 

Tapas – den lette, lækre løsning

Tapas tilbyder altså en bred vifte af forskellige, lækre smage serveret i små portioner. Det er dermed den oplagte snack til selskabet. En tapas-anretning er også yderst velegnet til aftensmaden, hvis man har lyst til lidt Social Dining. Tapas er generelt en ret så alsidig spise, som kan fungere i mange forskellige sammenhænge. Bestil for eksempel tapas catering til din næste fest eller reception, så får gæster en masse velsmagende specialiteter, og du slipper for besværet.

 

Få lækker tapas i Vejle

Hvis du skal ud at spise med dine venner eller familie i Vejle, så findes der en rigtig god restaurant, som kan danne de perfekte rammer for jeres kulinariske eventyr. Hos No 14 Vinbar serveres de allerbedste tapas i Vejle sammen med et hav af kvalitetsvine. I vil her være garanteret en fantastisk madoplevelse i hyggelige rammer. Det er opskriften på en god aften.