Lokal restaurant med mad ud af huset

Rosenvængets Selskabslokaler ligger året rundt lokaler til mange forskellige fester og andre festlige arrangementer. Dog er det ikke kun deres skønne lokaler, der er kendetegnende for det lokale samlingspunkt. Restauranten i Rosenvængets Selskabslokaler tilbyder nemlig også mad ud af huset, både når det gælder festlige arrangementer, eller hvis der blot er brug for lidt ekstra luksus i takeaway-mulighederne til hyggelige aftener derhjemme. Er du på udkig efter lækker mad ud af huset i Slagelse, Høng og Kalundborg, behøver du ikke længere søge.

Hjemmelavet mad tilberedt af professionelle kokke

Uanset om du bestiller mad ud af huset fra restaurantens menu, buffet eller noget helt tredje, så er maden altid både tilberedt og anrettet af professionelle kokke, der allerede ved første øjekast kan få dine og dine gæsters tænder til at løbe i vand.

Det er også muligt selv at komme med ønsker til menuen, hvis du nu engang har lyst til noget, der måske ikke er på den gældende menu, restauranten har sammensat. Dette skal naturligvis aftales med restauranten i god tid, inden du ønsker at afhente bestillingen, men ofte er det muligt at møde dine ønsker på bedste vis.

Mangler du et sted til din næste fest?

Har du en rund fødselsdag, konfirmation, eller et andet festligt arrangement, der står for døren, er det også muligt at benytte restaurantens selskabslokaler som rammer for din fest. Med lækker mad og god service fra et sødt personale, kan det ikke andet end blive en god aften, hvor både du og dine gæster kan samles. Hold din bryllupsfest eller din næste runde fødselsdag hos Rosenvængets Selskabslokaler i og omkring Høng, Slagelse og Kalundborg.