Dette indhold er sponsoreret.

Gammeldags mad som kun farmor kan lave den

Holgers Kro er en hyggelig familie restaurant i hjertet af Silkeborg. Her serveres der mad i hyggelige omgivelser, hvor du kan få lov til at slappe af og nyde din mad i godt selskab.

Indehaverne har samlet deres passion for både fadøl, vin og dejlig mad under et tag. Maden er gammeldags, som kun en farmor kan lave den, og opskrifterne er da også gået i arv fra generation til generation helt frem til i dag.

Udover den gode og gammeldags mad er der som sagt også fokus på øl og vin. Her tilbydes intet mindre end 15 forskellige fadølshaner, hvorfra der serveres klassiske kolde øl, og du har selvfølgelig altid rig mulighed for at afprøve flere forskellige, så du kan finde din favorit.

Få mad lavet på farmors opskrifter og danske traditioner

Menuen byder på alle de traditionelle gammeldags retter, præcis som du kan huske, at din farmor lavede dem. Du kan samtidig altid forvente, at der er fokus på de gamle traditioner under madlavningen, og derfor får du også altid den bedste kvalitet. Du kan blandt andet få:

  • Diverse smørrebrød
  • Stegt flæs med persillesovs
  • Farfars frikadeller
  • Tarteletter
  • Biksemad

Kom forbi til en fadøl eller et vaskeægte kromåltid

På Holgers Kro kan du altid få en fadøl eller et vaskeægte kromåltid i skønne omgivelser. Du kan kigge forbi på adressen Søndergade 20a, 8600 Silkeborg eller ringe og booke et bord på tlf.nr.: 88 44 34 34. Desuden er der også mulighed for at holde større selskaber som konfirmation eller fødselsdag på restauranten, da der kan være helt op til 70 gæster. Ring eller send en mail på info@holgerskro.dk for at høre mere.