Spis på en ægte mexicansk restaurant  i København

Hos Pastor Tacos finder du den ægte, autentiske mexicanske mad, som har manglet i København. Du kan få tacos, gringas, burritos og meget, meget mere, alt sammen lige i hjertet af København. Pastor Tacos er et hjertebarn for de tre mexicanske søskende, som har startet succesen, og som drømmer om at viderebringe de mange lækre specialiteter fra varme og farverige Mexico til kolde, mørke Danmark. Restauranterne tilbyder den autentiske stemning, hele vejen fra Mexico, men med et lille twist af danske København, så du kan nyde et måltid i helt nye og spændende omgivelser.

 

Oplev den ægte og autentiske mad i KBH – Enten på restaurant eller som take away

Du kan besøge de mexicanske restauranter og få den samlede oplevelse med både mad, musik og stemning, men du kan også nyde din yndlings burrito eller taco derhjemme som Take Away. Pastor Tacos tilbyder det hele til enhver smag. Du kan endda bestille dine yndlingsretter som catering, hvis du skal holde fest for dine venner og familie. Det er helt op til dig, hvordan du vil nyde de mexicanske specialiteter, men pas på – Der er risiko for, at du finder de bedste tacos i Danmark, og de er lige til at blive afhængige af.

 

Du finder dem både på Amager, Østerbro og Reffen

Du er særdeles heldig, hvis du bor i Københavns området, for så er der aldrig særlig langt til din nærmeste yndlings mexicanske restaurant. Du kan nemlig finde den bedste guacamole og salsa på Amager, Øster og Reffen. På Reffen finder du det mexicanske udvalg på Street Food, hvor der er samlet køkkener fra alle verdens hjørner, så du er garanteret en madoplevelse ud over det sædvanlige. Her hører Pastor Tacos selvfølgelig også hjemme, og du kan besøge din yndlings mexicanske restaurant i København.