Er du ikke glad for de standardløsninger, som findes i diverse møbelhuse og butikker rundt om i landet, så kan det være, at du har brug for indbyggede skabe efter mål. Dette kan være til alt i hjemmet fra køkkenet, badeværelset til soveværelset eller stuen. Med indbyggede skabe efter mål får du præcis, som du vil have det. Skabe, der passer perfekt til dit hjems mål, og som er tilpasset dine individuelle krav og ønsker for de perfekte indbyggede skabsløsninger.

Mål op og bestem dig

Kun de færreste hjem og boliger er skabt præcis til vinkelrette løsninger, hvorfor dine ønsker for garderobeløsninger ikke altid er at finde blandt de standardiserede løsninger, som er at finde derude. Den indledende fase består af opmåling og bestemmelse om, hvor de indbyggede skabe skal placeres. Herefter skal du bestemme dig for, hvilke løsninger der passer perfekt til dig og dine behov for opbevaring. Du skal eksempelvis tage beslutninger om:

  • Hvilken stilart du reelt ønsker. Herunder hvilke materialer og farver der passer til det pågældende rum og dets overordnede stilistiske udtryk.
  • Hvorvidt der skal skabsdøre eller skydedørslåger efter mål på de indbyggede skabe. Hvorledes der vælges den ene eller den anden mulighed, afhænger af, hvilket rum det indbyggede skab skal placeres i, og dette afgør naturligvis ligeledes udseendet på det pågældende garderobeskab.
  • Hvorledes indretningen af det indbyggede skab skal se ud. Dette kan allerede fra begyndelsen afgøre størrelsen på og indretningen af det indbyggede skab, hvorfor du gerne skulle have styr på den helt praktiske inddeling og opdeling af skabet allerede fra den spæde start.
  • Hvilke former for lukkemekanismer du ønsker på dine indbyggede skabe. Hvad enten du ønsker den rolige og praktiske push-open-mekaniske, soft-close-mekanismen og/eller det traditionelle håndtag til skabslågen eller skabsdøren, findes der uendeligt mange muligheder.

Find en udbyder, der kan opfylde dine ønsker

Lige meget hvad du ønsker dig inden for indbyggede skabsløsninger, er det helt essentielt, at du finder en garderobeudbyder, som kan opfylde dine behov og ønsker for indbyggede garderobeskabe på mål. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke garderobeløsninger, der er tilgængelige for dig, hvorfor det er vigtigt at give udtryk for dine ønsker og behov fra start i en dialog med udbyder med henblik på at finde frem til den helt rigtige løsning for dig og dit hjem. Du har fortjent det!

Ustyle.dk

Finsensvej 39C,

2000 Frederiksberg

53 87 70 07