Står du midt i et boligkøb, og har du fået råd om, at det er godt at få hjælp fra en boligadvokat, men kender du ikke helt til vigtigheden i professionel rådgivning? Bare rolig, det er du ikke ene om, og her kan du få info, der gør det hele lidt lettere for dig og andre potentielle boligkøbere. For en boligadvokat kan faktisk flere ting, som kan være gavnlige for dig, når du skal købe en andelsbolig eller en ejerbolig. Og finder du en boligadvokat i København, så vil han/hun have en ekspertise inden for det københavnske marked og kende alt til prisniveau og kvalitet. Hos en boligadvokat får du hjælp og rådgivning af erfarne boligadvokater, der hjælper dig i netop en købs- eller salgssituation. Her kan du få rådgivning om forældrekøb, skøde og refusionsopgørelser, nybyggeri og selvsalg, hvis du vil spare nogle penge. Du får alt den hjælp og vejledning, du har brug for, så du kan være tryg, når du skal købe eller sælge.

Køb af ny ejendom

Når du finder drømmehuset og vil til at købe, så er der en række ting, der skal tjekkes efter og overvejes. Med en boligkøbsadvokat, vil du kunne få den nødvendige hjælp, og ofte tilbyder de nogle helt faste boligpakker, der inkluderer alle processer, du skal igennem. Det kan fx være at have advokaten med ved forhandlingsbordet sammen med den pågældende sælger eller mægler, eller at få hjælp til skødeskrivning. Disse papirer er nemlig mere vigtige, end man lige går og tror, og de kræver erfaring, hvis de skal udarbejdes helt korrekt. Du kan på den måde bevare det fulde overblik over købsprocessen  og samtidig minimere din risiko i forhold til at overse eventuelle huller.

Er andelsboligen mere dig?

Køb af andelsboliger i København, og generelt i hele Danmark, er blevet en prioritet hos langt de fleste, når de skal ud og finde en bolig. Det kan også være en rigtig god investering, men har du styr på foreningens økonomi? Det kan være svært at finde rundt i, hvornår en forening har en god og dårlig økonomi, da der kan være flere ting, der ligger bag. Der er nogle ting, du skal være ekstra opmærksom på, og det er her en boligkøbsadvokat kan komme dig til gode. Det kan nemlig være at kigge på foreningens regnskab og referater fra generalforsamlinger. Samtidig kan du få svar på, om andelsboligen er et godt køb, eller om det vil få konsekvenser på den lange bane.

Boligkøbsadvokaterne

Frederiksborggade 5A

1360 København K