Søger du middagsinspiration? Så vælg italiensk mad!

Skal du have vennerne på besøg, eller vil du imponere svigerfamilien – så er en aften med italiensk tema en nem, smagfuld og med garanti succesfuld løsning. Italien er et land, der har utroligt meget at byde på både i form af arkitektur, gastronomi og vin. Uanset om det gælder en forret, hovedret eller dessert, har du med et italiensk tema mulighed for at servere gastronomiske klassikere. Er du i tvivl om, hvad du skal servere for dine venner, så anbefaler vi stort set alt fra det italienske køkken; lige fra pizza, pasta til bruschetta og tiramisu.

 

Anbefalinger til en klassisk italiensk menu

Vi har samlet en række bud på, hvad du kan servere til dine venner. Udover maden er det ekstra hyggeligt, hvis du f.eks. pynter lidt op med levende lys – og har du en rød- og hvidternet dug, så er stemningen med garanti sat!

Vi kan anbefale at starte med en klassisk bruschetta til forret – en simpel ret, der ikke kræver store køkkenkundskaber, men som smager fantastisk. Servér en risotto med f.eks. svampe til hovedret, der med sin lækre og cremede konsistens smelter på tungen. Slut middagen af med luftig og frisk dessert som tiramisu. Sådan kan du med garanti sikre en god italiensk aften med vennerne.

 

Mangler du kompetencer i det italienske køkken?

Er du ikke en mester i køkkenet, kan du bestille italiensk mad udefra. Der er masser af mulighed for at holde en italiensk aften for vennerne uanset dine evner i et køkken. Hvis du sørger for, at stemningen er i top med lidt pynt, en afdæmpet belysning og en masse hygge – så kan du ikke gå helt galt i byen. En god underholdning kunne være at arrangere en quiz om Italien, som understreger temaet.

God fornøjelse!