Står du midt i overvejelserne om, om det er på tide at indfri din drøm om en campingvogn, så har du formentlig gjort dig en tanke eller to om dine forventninger. Det kan nemlig være yderst svært at vurdere, hvad der er en nødvendighed i din campingvogn, og som gør det hele en smule lettere, og hvad der udelukkende er for fornøjelsen og kvalitetens skyld. Vi kommer med vores bud på, hvordan du lettere kommer frem til, hvad dine behov reelt set er, og hvad du skal købe, når du står hos din forhandler, der sælger dansk campingudstyr. For med en campingvogn følger der muligheden for at tilkøbe en række af forskelligt ekstraudstyr, og nogle af dem kan være en særdeles god investering, hvis du vil have mest mulig glæde af din vogn og af det danske sommervejr. 

Toilet, bad eller begge dele?

Ligesom københavnerne i dag har delte meninger om de såkaldte københavnerbades kvaliteter, så er det samme situation, når det handler om campingvognens toiletfaciliteter. Før i tiden var campingvognen bare ét stort rum, men med tiden er de både blevet større, mere opdelt og mere luksuriøse. Men er det nødvendigt med både toilet, håndvask og brusekabine? Hvis du ikke har et stramt budget, så anbefaler vi, at du sørger for at erhverve dig en campingvogn, der har alle tre ting på badeværelset. Det er nemlig en yderst god luksus at kunne tage sig et bad i sin campingvogn, og holder I ind på en af de mindre pladser, især i udlandet, kan du ikke altid være garanteret en god standard på pladsens toiletter. Det er dog ikke et must med en brusekabine, men udelukkende luksus. Et toilet derimod kan være til daglig gavn, især om natten. 

Stort køkken eller flere sovepladser?

Næste spørgsmål kan være, hvor meget plads køkkenet skal tage fra vognens resterende kvadratmeter. Igen kan det være et spørgsmål om budget, men også dit ønske om campingvognens størrelse og funktioner. Hvis du gerne vil undgå at køre med en alt for stor vogn, så er det enten køkkenet eller de ekstra sovepladser og siddekomforten, du må gå på kompromis med. Vi mener, at du til enhver tid skal begrænse dig i køkkenet til fordel for de ekstra sovepladser. For selvom vi lever med store køkkener i vores hjem, så kan vi klare os med mindre, end vi tror. Og er det godt vejr, når I rejser, så vil I bruge udendørsarealerne til at lave mad i form af grillmad eller at spise på en restaurant. 

Campingdeals.dk

Sydvestvej 123 A, Stuen

2600 Glostrup

31489959