Så nemt er det at lave din egen bubble tea: her er, hvad du skal bruge

Bubble tea er en sødlig og kold drik oprindeligt fra Taiwan, der over de seneste år er blevet mere og mere populær på verdensplan. Efterspørgslen er også stigende på diverse danske restauranter og caféer, mens drikken endnu ikke rigtigt er nået ud i de danske hjem. I dette indlæg kan du blive klogere på, hvor nemt det er at fremstille den populære te hjemme i dit eget køkken med få ingredienser og redskaber.

 

Basisudstyr og redskaber til en fantastisk, taiwansk bubble tea

Der findes et væld af forskellige opskrifter på bubble tea, da det er en meget alsidig drik, som man næsten selv kan designe. Du har dog brug for noget basisudstyr og nogle klassiske ingredienser, men herefter er der praktisk talt fri leg. Her følger en liste over det udstyr og de ingredienser, som du vil brug for.

 

  • Det særlige kendetegn ved bubble tea er de såkaldte boba-perler. Perlerne er lavet af cassave-plantens rod og kan fås i forskellige smagsnuancer som fx hindbær, kiwi og kaffe.
  • En god bubble tea består også af din yndlings frugtsirup. Her kan du finde alt fra fersken til brombær, banan, ingefær og hyldeblomst. Det tilsætter du alt efter dit ønske om sødlighed.
  • Du skal selvfølgelig også bruge te og også gerne mælkepulver, og disse ingredienser kan du ofte finde i dit lokale supermarked.
  • Eftersom bubble tea består af både te, mælkepulver, sirup og boba-perler, er det en stor fordel af have en shaker. Teen skal rystes grundigt, så alle elementerne bliver integreret til en skøn drik. Langt de fleste foretrækker også at nyde den med et sugerør.

 

Prøv forskellige ingredienser for at finde din foretrukne bubble tea

Når du har prøvet den klassiske opskrift af, vil du blive klogere på, om du foretrækker en mere sødlig te, kaffefløde fremfor mælkepulver, og om du er til få eller mange boba-perler. Gå derfor på opdagelse i det brede sortiment inden for bubble tea-verdenen, så du kan finde din favorit kombination.