Både boligkøb og boligsalg kan være komplicerede processer. Det kræver ofte en stor viden på området, da der skal gennemlæses en masse dokumenter og oplysninger. Mange detaljer skal være på plads for at købet eller salget forløber korrekt og uden besvær. Der er intet værre, end at stå med en stressende købs- eller salgsproces. Det er her, at en boligadvokat kan hjælpe dig.

Hvad er en boligadvokat?

En boligadvokat er en advokat, som kan hjælpe dig med at gennemgå komplicerede papirer og dokumenter i forbindelse med dit boligkøb eller -salg. Der skal tages hensyn til både juridiske, strategiske og forretningsmæssige faktorer, hvilket kan være en stor mundfuld for en person, der ikke arbejder med det til hverdag. Finder du f.eks. en dygtig boligadvokat i Kolding, er du garanteret en ukompliceret og klar proces, hvor for eksempel en købsaftale har den korrekte juridiske formulering i forhold til vilkårene.

Boligadvokaten tager sig af det tunge juridiske arbejde, og kan hjælpe dig med at købe eller sælge ejendomme som:

  • Andelsboliger
  • Byggegrunde
  • Ejerlejligheder
  • Parcelhuse
  • Fritidslandbrug
  • Sommerhuse
  • Mm.

Det er boligadvokatens ansvar at rådgive dig gennem processen. Du står derfor aldrig alene med at have styr på og overholde alle regler og detaljer. Underskriver du et advokatforbehold i din købsaftale, sikrer det, at du til hver en tid kan trække dig ud af handlen.

Hvordan vælger jeg boligadvokat?

Måske har du nu besluttet dig for, at du vil hyre en boligadvokat. Men hvordan vælger man lige et godt advokatfirma til at varetage opgaven? Det er en god idé at vælge et firma, der er lokaliseret nær dig. Det er nemmest for alle parter, når der skal arrangeres møder og lignende. Vælger du for eksempel en god advokat i Kolding, kan I aftale et møde, hvor I kan gennemgå de væsentlige punkter i handlen sammen.

Det er samtidig en god idé at vælge et advokatfirma med en bred erfaring på forskellige områder, gerne med spidskompetence inden for det område du skal have hjælp med. Hermed er du garanteret en sikker og behagelig proces, hvor ingen skjulte overraskelser kan forhindre dig i at købe eller sælge. Din bolighandel er altså sikret gennem brugen af boligadvokaten.

Om du søger rådgivning til private, erhvervsdrivende, andelsbolig- og ejerforeninger eller til projektudvikling, kan du være sikker på, at det er det rette valg at hyre en boligadvokat. Du kan selvfølgelig altid kontakte advokatfirmaet for råd og vejledning, hvis du er i tvivl om dine muligheder.

kaiser Domino Advokatfirma

Kolding

Kokholm 3 b, 1. tv.

6000 Kolding

78 79 90 80

Fredericia

Sønder Voldgade 10, st.

7000 Fredericia