Tag på restaurant med flot udsigt i Ishøj

En god kulinarisk oplevelse behøver ikke altid at være i hjertet af København. Flotte omgivelser er vigtige, når menuen skal vælges, og hyggen skal sænke sig over selskabet. Så hvis du leder efter en god restaurant i Ishøj er Kanehøjgaard en rigtig god ide. Sæt dig til bords ved Kanehøjgaard Restaurant lige ved Ishøj Golfklub, nyd de fornemme retter, der er sammensat ud fra sæsonens råvarer. Den familievenlige restaurant tilbyder mad fra hele det globale køkken – det franske og italienske er kokkene særligt inspirerede af, og de prioriterer både økologi og dyrevelfærd, når menuerne laves.

En familievenlig middag i Ishøj

Især om vinteren, når man kan se ud over de snebelagte baner, giver det en helt særlig stemning at tage på Kanehøjgaard Restaurant. Vintergolf er desuden blevet mere og mere populært, og Kanehøjgaards placering lige ved golfbanerne, gør restauranten til det optimale sted at nyde en god middag efterfølgende. Der er nemlig ingen grund til at ligge golfkøllerne på hylden, fordi det er vinter. I Ishøj kan du holde dit spil ved lige og samtidig nyde dine makkeres selskab i varmen indenfor på restauranten. Hvad enten du er til golf eller bare er på udkig efter et godt, familievenligt spisested, kan denne restaurant opfylde ønskerne.

Golfklub, restaurant, selskabslokaler

Står du overfor at skulle holde en større fest eller et møde, hvor rammerne helst skal have en vis standard? Udover et sæsonbaseret og kulinarisk menukort i restauranten, den flotte udsigt over golfbanerne, stiller Kanehøjgaard også flotte selskabslokaler til rådighed. Her kan du f.eks. kombinere et restaurantbesøg med golf og på den måde give dine festgæster eller konferencedeltagerne en unik oplevelse. Omgivelserne taler for sig selv, og uanset om du spiller golf eller ej, er restauranten et besøg værd.